Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Μαζί θα ανάψουμε τα φώτα




Στηρίζουμε την καμπάνια
της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας

Μαζί θα ανάψουμε τα φώτα


Το πλήρες Δελτίο Τύπου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας

Αγαπητοί φίλοι,

Η βιβλιοθήκη μας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, με τα 31.375 εγγεγραμμένα μέλη (60% του πληθυσμού της Βέροιας) και τους 800 επισκέπτες ημερησίως, είναι μία από τις πιο σύγχρονες βιβλιοθήκες του κόσμου.
Το 2010, με τη βιβλιοθήκη μας αποσπάσαμε το Βραβείο «Πρόσβαση στη Γνώση» του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates έχοντας διακριθεί ανάμεσα σε 350 υποψηφιότητες παγκοσμίως και με τα χρήματα που το συνόδεψαν, καταφέραμε να προσφέρουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη μας. Εγκαταστήσαμε φωτοβολταϊκά συστήματα για να εξοικονομούμε ενέργεια, δημιουργήσαμε το media lab στον 1ο όροφο και αναβαθμίσαμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό.
Το όλο έργο θα ολοκληρωθεί με την ανακαίνιση και του 2ου ορόφου, όταν θα έχει δημιουργηθεί μια υπερσύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων, για τον εξοπλισμό της οποίας απαιτείται επιπλέον χρηματικό ποσό ύψους 100,000€.
Η αίθουσα αυτή θα είναι για εμένα και για εσένα, για τους κατοίκους της πόλης, του νομού αλλά και της χώρας μας, για τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς, για τα παιδιά μας.
Για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις κι εσύ για να συγκεντρώσουμε το χρηματικό ποσό που απαιτείται.
Ακόμη και 1€, θα κάνει τη διαφορά,

… Ώστε εγώ, εσύ, όλοι μαζί, ν’ ανάψουμε τα φώτα!


«ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ»

Η υποστήριξή σου για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του 2ου ορόφου της Βιβλιοθήκης μας, μας είναι απαραίτητη!
Μπορείς να συνεισφέρεις στην καμπάνια μας προσφέροντας από 1€ μέχρι όσα ευρώ θέλεις και μπορείς;
Κατάθεσε το ποσό στο λογαριασμό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, στην Alpha Bank

Αριθμός Λογαριασμού: 537 00 2001 000087
ΙΒΑΝ GR43-0140-5370-5370-0200-1000-087
Δικαιούχος: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας
BIC: CRBAGRAA

ή αν σε βολεύει καλύτερα, στο λογαριασμό του Future Library www.futurelibrary.gr (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία), στην Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 65 9611 5886 501
IBAN: GR61 0171 5960 0065 9611 5886 501
Δικαιούχος: ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ETAIΡIA Future Library
BIC: PIRBGRAA

Το Future Library, που είναι μεταξύ άλλων και στρατηγικός εταίρος της Βιβλιοθήκης της Βέροιας, έχει συμφωνήσει να στηρίξει την εκστρατεία χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Έτσι, με τα ποσά που θα συγκεντρωθούν από τις καταθέσεις για την εκστρατεία θα αγοράσει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και θα τον δωρίσει στη Βιβλιοθήκη.

Σημειώνοντας στην αιτιολογία: «Ανάψτε τα φώτα» και αφήνοντας στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορέσουμε να σου στείλουμε το δώρο και την αγάπη μας!

Για να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβεις το δώρο σου, μαζί με την κατάθεση σε έναν από τους δύο λογαριασμούς, στείλε μας και στο email της Βιβλιοθήκης info@libver.gr τα δικά σου στοιχεία (email και τηλέφωνο επικοινωνίας). Και βέβαια, αν το κρίνεις σκόπιμο και το επιθυμείς, η Βιβλιοθήκη μπορεί να κρατήσει την ανωνυμία σου για την όποια υποστήριξη προσφέρεις.

Ή πέρασε από τη βιβλιοθήκη μας και άφησέ τα στο κουτί των εισφορών μας, που βρίσκεται στο ισόγειο της βιβλιοθήκης.
Νομίζεις ότι μπορείς να εμπνεύσεις τους φίλους και συγγενείς σου ώστε να γίνουν ομαδικές καταθέσεις υπέρ της Βιβλιοθήκης; Επικοινώνησε μαζί μας ώστε να σου πούμε πώς μπορείς να το κάνεις αλλά και ποια είναι τα δώρα που θα πάρετε.
Μπορείς να οργανώσεις στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σου μία συγκέντρωση, κατά την οποία θα μπορούσε κάποιος από εμάς να παρουσιάσει την προσφορά της Βιβλιοθήκης, να εκθέσει το πρόγραμμα και τις ανάγκες μας; Επικοινώνησε μαζί μας στο 2331024494 & info@libver.gr

Σκέφτεσαι κάποια άλλη διαδικασία στήριξης; Επικοινώνησε με την Ασπασία Τασιοπούλου, τη Σμαρώ Νικολούδη ή την Κωνσταντία Γεωργούδη στο 2331024494 & info@libver.gr

Aκόμη και 1€, θα κάνει τη διαφορά,

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου